20 Yılı Aşkın Tecrübe

Elif Kozmetik çatısı altında her bir ürünün arkasında kendisini hijyen sektörünün en kalitelisini sunmaya adayan bir ailenin emeklerini göreceksiniz. Attığımız her adım sizin için… Ürün fikrinin ortaya atılmasından içeriğinin formülize edilmesine, ambalaj tasarımından satış operasyonuna kadar her bir iş basamağı en ince detayına kadar titizlikle yürütülmektedir. Üç kuşaktır edindiğimiz eczacılık bilgi birikimi, hijyen formüllerimizi yenilikçi ve kaliteli üretim politikalarımızla önce ülkemizle, sonra da dünyayla buluşturabildiğimiz için çok gururluyuz.

Private Label

Türkiye ve Dünya piyasasında ciddi bir pazar payına sahip, yenilikçi ve hızlı bir şirket olan Elif Kozmetik; başta Avrupa, Ortadoğu, Asya, Amerika, Rusya ve Afrika olmak üzere 67’den fazla ülkeye ihracat yapmaktadır. Dünya standartları ve yasal gerekliliklere bağlı kalarak, müşterilerine en iyi kaliteyle, zamanında teslimatla en güvenilir hizmeti vermektedir. Private Label çalışmalarımız sayesinde müşteri odaklı çalışma anlayışı ile müşterilerimizin pazar ihtiyaçları doğrultusunda yenilikçi, uygun maliyetli ve etkili çözümler üretilmektedir. Emanetimiz olan markanızı, yüksek kaliteli olarak size ve müşterilerinize gururla sunmayı taahhüt ediyoruz.

Markalarımız

Sizin İçin
Üretiyoruz

Üç kuşaktan beri eczacılık faaliyeti gösteren, iyi hizmet ve adil ticaret ilkesiyle kendini hijyen sektörünün en kalitelisini sunmaya adayan Elif Kozmetik olarak, 20 yılı aşan tecrübemiz ve yenilikçi ekibimizle birlikte değişen tüketici ihtiyacını 6600 m² kapalı alandaki son teknoloji altyapımızla karşılamaktayız. Bebek bakım ve kişisel bakım ürünleri, ıslak mendil, sıvı sabun, şampuan, kolonya-sprey gibi ürün gruplarımızla en hijyenik ve kaliteli seçenekleri Türkiye’de sunan en büyük üretim tesislerinden biriyiz.

0%
147m Ürün Üretildi
0%
67 Ülkeye İhracat Yapıldı

Kalitemizin Mimarı Üretim Politikamız

Elif Kozmetik olarak kozmetik ürün üretim alanında Türkiye’nin en büyük üretim tesisi olmayı hedeflerken ve bu yolda büyük yatırımlar yaparken üretimde kalite önceliğinden bir an olsun uzaklaşmıyoruz. Lider bir hijyen ürünleri üretim markası olarak inovasyon ve sürdürülebilirliğe odaklanan "Herkes için Sağlık" vizyonumuz, çalışanlarımızın "Daha İyi Bir Yaşam için Bilim" amacımızı gerçekleştirmelerini sağlayan değer ve davranışlara dayanmaktadır. Kurumsal kültürümüz, şirketimize sıkı sıkıya bağlı saat olan ve günlük çalışmalarımızda bize rehberlik eden değerlerimiz üzerine inşa edilmiştir. Liderlik, Dürüstlük, Esneklik, Verimlilik, Kalite, Çevre, İSG ve Yenilikçilik en temel değer ve politikalarımızı oluşturur.

Çevre Politikası

Çevre yükünü ve izini azaltmak adına kullanılan kaynakları korumak ve kurumsal sorumluluk bilincini en verimli şekilde ilerletmek.

Etik İş Politikası

Üç kuşaktır edindiğimiz iş ahlakıyla dürüstlük, bütünlük, şeffaflık ve saygı gibi değerleri kurum faaliyetlerinde esas tutmak.

Memnuniyet Politikası

Sürekli iyileştirmeye dayalı yenilikçi bir vizyonun yanı sıra, müşteri talep ve beklentileri doğrultusunda inovatif ve verimli bir iş süreci kurmak.

İnsani Değer Politikası

Tüm çalışanların gelişimine katkıda bulunmak ve mevcut potansiyellerini ortaya çıkarmak adına adil ve şeffaf bir yapıda ilerlemek.
Translate »