Hakkımızda

1995 yılında İzmir’de kurulan Elif Kozmetik, bugün 6600 m² kapalı alanda tam otomatik makinelerle ıslak mendil (bebek bakım ve kişisel bakım ürünleri), sıvı sabun, şampuan, kolonya – sprey grubu üretimlerini en hijyenik koşullarda gerçekleştirmektedir. Üç kuşaktan beri eczacılık faaliyeti gösteren ve kendini geliştirmeye adamış Elif Kozmetik, müşteri memnuniyeti odaklı kalite anlayışı ile tercih edilen bir üretici konumunda bulunmaktadır.

Misyonumuz

Kurulduğu yıldan bu yana temel ilkeleri olan kalite, iyi hizmet ve adil ticaret Elif Kozmetik'in büyümesinde yol gösterici olmuştur. Geçtiğimiz yıllar boyunca kurum kültürümüz sürekli gelişmiş ancak temel ilkelerimiz her zaman vazgeçilmez olmuştur. Değerlerimiz; faaliyetlerimizin, iş yapış biçimimizin, çalışanlarımızla, iş ortaklarımızla ve müşterilerimizle ilişkilerimizin temelini oluşturmaktadır. İç ve Dış pazarlarda, yarattığımız güçlü markalarla, yaşam tarzını yükseltmek isteyen tüketicilerin beklentilerini kaliteli ürünlerimiz ve hizmetimiz ile karşılarız.

Vizyonumuz

Değişen tüketici ihtiyaçları doğrultusunda, pazar koşullarına hızla cevap verip, gerekli ürün ve hizmeti sunarak, yurt içi, bölgesel ve yakın coğrafyadaki pazarlarda bulunduğumuz kategorilerde ulusal ve uluslar arası firmalarla rekabet ederek, lider markalarımız ile sağladığımız sadık müşterilerimizi ürün ve hizmet kalitemizden taviz vermeksizin koruyup, ürünlerimizi yeniden satın alacak yeni sadık müşteriler yaratmak üzere, sahip olduğumuz üretim, planlama ve dağıtım becerilerini geliştirerek, kurumsal ve kalıcı bir kuruluş olmaktır.

Elif Kozmetik

Private Label

Türkiye ve Dünya piyasasında ciddi bir pazar payına sahip, yenilikçi ve hızlı bir şirket olan Elif Kozmetik; başta Avrupa, Ortadoğu, Asya, Amerika, Rusya ve Afrika olmak üzere 67’den fazla ülkeye ihracat yapmaktadır. Dünya standartları ve yasal gerekliliklere bağlı kalarak, müşterilerine en iyi kaliteyle, zamanında teslimatla en güvenilir hizmeti vermektedir. Private Label çalışmalarımız sayesinde müşteri odaklı çalışma anlayışı ile müşterilerimizin pazar ihtiyaçları doğrultusunda yenilikçi, uygun maliyetli ve etkili çözümler üretilmektedir. Emanetimiz olan markanızı, yüksek kaliteli olarak size ve müşterilerinize gururla sunmayı taahhüt ediyoruz.

Tecrübemizden Yararlanıyoruz

Üç kuşaktır edindiğimiz eczacılık bilgi birikimi, hijyen ürünleri formüllerimizi oluştururken müşteri talep ve beklentilerini göz önüne alarak, insan sağlığına ve çevreye saygılı bir şekilde çalışıyoruz. Mevcut kalite yönetim sistemimiz doğrultusunda ve tüm personelimizin de katkısıyla sürekli iyileşerek büyüyoruz.

Ürün Çeşitliliğimiz

Her geçen gün artan ürün portföyümüzde şu anda 250'den fazla ürün bulunuyor.

Üretim Hızımız

Kullandığımız son teknolojik son teknoloji ekipman ve makineler ile sizlere en hızlı ve ekonomik çözümleri sunuyoruz.

Sürdürülebilir Ürünler

Kullandığımız ürünleri sürdürülebilir ve ekosisteme zarar vermeyecek şekilde üretiyoruz.

“ Millions of combinations, meaning you get a totally unique piece of furniture exactly the way you want it.”

“ Great tags, Millie has got used to it, nothing like the old tin tags of years gone by. Light weight and great colours available.”

“ Amazing product. The results are so transformative in texture and my face feels plump and healthy. Highly recommend! “

“ Millions of combinations, meaning you get a totally unique piece of furniture exactly the way you want it.”

“ Great tags, Millie has got used to it, nothing like the old tin tags of years gone by. Light weight and great colours available.”

“ Amazing product. The results are so transformative in texture and my face feels plump and healthy. Highly recommend! “

Markalarımız

We pride ourselves on have a team of highly skilled

Slava Fedutik

- Founder, Chief Creative

Jennifer C.

- Founder, CEO

Valeriia Nadopta

- Founder, C0O

Translate »